ʻIke 丨 ʻO ka nui a me ke ʻano o ka papahele papahele

modern house designsingle floor design house

I ka wā e pili ana i ka deodorization o ka papahele, pono e kama'āina loa nā mea a pau.He alako lakoka mea maʻamau i hoʻohana ʻia i ke kāhiko olumi ʻauʻau ʻohana.ʻO ka maikaʻi o kāna mau hōʻailona hana e pili pono i ke kūlana o ka ea home.No laila, nui nā hoa liʻiliʻi e kūʻai a kūʻai aku.E akahele loa i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻoheheʻe papahele a me nā huahana deodorant.I kēia lā e hāʻawi mākou iā ʻoe i kahi hoʻolauna kikoʻī i ka nui o ka ʻauʻau papahele.Inā e kūʻai ana ʻoe i ka papahele papahele a me ka deodorant, hiki iā ʻoe ke nānā pono mua, i hiki iā ʻoe ke koho maikaʻi aʻe i ka papahele papahele a me nā huahana deodorant.

 

puka lāʻau hoʻolālā

[He aha ka nui o ka hoʻokahe papahele]

1. Ana o ka papahele a medeodorization: ʻO ka nui o nā ʻano ʻelua o nā anawaena 3-inihi a me 4-inihi ka nui aʻe, a aia kekahi mau ana, mai ka liʻiliʻi a i ka nui, me nā ana he nui.E like me ke ʻano o ka deodorant hoʻoheheʻe papahele, aia nā ʻāpana, puni, rectangular, etc., a ʻo nā ana o ka hale deodorant papahele papahele mai 90mm * 90mm a 150mm * 150mm.

 

lako hana hale

 

2. Na ana o kadeodorant hoʻoheheʻe papahelepanel: ʻo 10 knm maʻamau, ʻo ke anawaena o ka puka wai he 5 knm, a ʻo ka hapa nui o nā mea i hoʻololi ʻia he 4 knm.ʻO nā ʻāpana maʻamau o ka ʻohana he 10cm*10cm, 12cm*12cm.

3. Ka wai hohonu e hoʻopaʻa ai i ka papahele papahele: huinahā 10cmX10cm hohonu 12cm - 14cm (ʻokoʻa ka hohonu o nā mana like ʻole) Pipe anawaena: 50 i loko anawaena 5 knm Hiki ke hoʻohana ʻia ka paipu lahilahi iki, akā ma ka liʻiliʻi e pono e ʻoi aku ma mua o 4.5 cm.

 

hoʻolālā hale papahele hoʻokahi hou

4. Magnetic 'akomi papahele a me ka deodorization: huinahalike panel 10cmX10cm hohonu: 8cm mai ka tile a hiki i ka kuʻekuʻe lima o ka sewer paipu.Anawaena paipu: 50 paipu he 5 kenimika ke anawaena o loko.Hiki ke hoʻohana ʻia kahi paipu ʻoi aku ka lahilahi, akā ma ka liʻiliʻi he 4.5 kenimika keu aku.

 

hoʻolālā hale keʻena

 

5. Ultra-thin floor drain deodorization: square panel 10cmX10cm hohonu: ka mānoanoa o ka panel he 1.5 knm, ka huina o ka lōʻihi o ka papahele auwai kumu he 2.5 knm, ka hohonu hohonu o ka papahele auwai deodorization he 4cm, ke anawaena paipu. 40 knm, a he 4 knm ke anawaena o ka paipu.Hoʻohana ka nui o lākou i 40 paipu.I kēia mau lā, ʻo nā paipu liʻiliʻi o nā hale hou he 50 mau paipu.ʻO nā mea ʻē aʻe, inā ua hoʻololi ʻia ka hale hou i 40 paipu, a i ʻole ka hohonu ma hope o ka hoʻololi ʻana he 4cm-7cm wale nō, ʻaʻole hiki ke hoʻohana i nā paipu T-like.Hiki ke ho'ohana 'ia ka deodorization o ka papahele piha piha ma kēia 'ano.ʻOiai ʻo kēia ʻano deodorization hoʻoheheʻe papahele he deodorant nō hoʻi, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka hopena maoli o ka deodorization, a ʻo ka pōmaikaʻi wale nō ka holo wikiwiki ʻana o ka wai.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-29-2022

E hoʻouna i kāu leka iā mākou: